Kleinkunstzangeres JackoBond – bekend van Zo is er maar één – kruipt deze zomer de bühne op met een 50-koppig jongerenkoor. En wel in deSingel van Antwerpen.

Aan het optreden gaat een vijfdaagse artistieke workshop vooraf om de deelnemers – zangtalent tussen 15 en 30 jaar – klaar te stomen voor een bruisende performance. De inschrijvingen gaan alvast hard: er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar!
 
JackoBond in Koor is een initiatief van de Antwerpse organisatie Zaterdag Zondag die gekend is voor zijn unieke koorprojecten. Hans Primusz, artistiek leider, zorgt voor koorarrangementen op de originele liedjes van JackoBond. Een team van professionele docenten zal de jonge zangers begeleiden in de opbouw naar ‘le moment suprême’.
 
Vanaf 22 augustus is het zover! Dan bezet het jonge muzikale geweld een hele week het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Ze zullen naast de koorrepetities in kleine groepjes werken aan zangtechniek en performance. Het wordt een onvergetelijke muzikale week waarin samenzang centraal staat.
26 augustus, de laatste dag, is het generale repetitie in de blauwe zaal van deSingel, uiteraard mét JackoBond. 's Avonds trekt het projectkoor alle registers open voor dé finale van JackoBond in Koor: een uniek liveconcert.
 
 
JackoBond in Koor
22 t.e.m. 26 augustus 2011
Koninklijk Conservatorium Antwerpen & deSingel